Kommercielt indhold
REKLAME
Du er logget ind som:


Profil     Log ud

Om Footballworld

Nyt frisk pust på Footballworld.dk

25. november 2009 fik Footballworld nye ejere. I dag udvikles siden i samarbejde med bettingexpert, men Footballworld.dk har bevaret sin ånd af respekt for alle brugerne.

Målsætningen er i samarbejde med brugerne, at bevare det unikke ved siden samtidig med at udvikle nye tiltag, som vil være til gavn for de danske fodboldfans. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til de forventninger, som de daglige brugere har.

I forbindelse med overtagelsen af Footballworld vil vi gerne takke Creo Media for et fornemt samarbejde. Vi ønsker Creo Media alt muligt held og lykke med deres fremtidige projekter.

Footballworld, i daglig tale "Footie"

Footballworld åbnede tilbage i efteråret 2004, da det tidligere Eurofodbold valgte at prøve sig af med lidt større udfordringer. Footballworld startede med at tilbyde interessante og ikke mindst sjove samt lidt utraditionelle nyheder til læserne og diverse liga-oversigter med stillinger, resultater og topscorerlister. Arbejdet med siden blev varetaget af en række frivillige brugere, som brugte deres fritid på siden, men arbejdet blev større og større.

I dag udvikles siden i samarbejde med bettingexpert. Vi forsøger at give de danske fodboldelskere en nemmere og mere overskuelig nyhedsoversigt. Med en overskuelig oversigt kan du som besøgende vælge og vrage mellem de danske mediers artikler. På den måde er du altid opdateret, når der sker noget i fodboldverdenen.

Gratis service til brugerne

Vi vil gerne tilbyde Footballworld.dk gratis til de danske fodboldentusiaster, men det kræver ressourcer at drive og udvikle siden. De ressourcer bliver tilført via affiliate marketing, som indebærer, at Footballworld.dk har et partnerprogram med godkendte spilleselskaber i Danmark. På den måde bliver vi kompenseret hver gang, vi sender trafik fra Footballworld.dk til et af spilleselskaberne.

Affiliate marketing er en populær forretningsmodel, og den bliver brugt af mange sider på internettet. På Footballworld.dk vil vi gerne være åbne omkring forretningsmodellen, da den gør det muligt for os at tilbyde vores service 100% gratis.


Footballworld.dk – Det bedste sted på nettet at læse fodboldnyheder.
Footballworld.dk holder dig informeret om fodbold døgnet rundt. Her får du alle de bedste fodboldnyheder fra de danske nyhedsmedier. FootballWorld udvikles i samarbejde med BettingExpert.dk

Penge spil er kun tilladt for personer over 18! - Spil ansvarligt